Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Merit zbytkový cukr refraktometrem je problematicke. Protoze Refraktometr funguje na principu lomu svetla pevnych castic, ktere jsou v tekutine rozpustene, nemeri pouze cukr. Pokud doslo k plne fermentaci, bude cukr minimalni, ale mineraly muzou zpusobit klidne 2°Bx Samotne kvasinky v tekutine maji velky vliv na lom svetla. Pokud se Vam podarilo nabrat vzorek a zmerit 8°Bx tekutinu rozvirit a usazene kvasinky mohli zpusobit narust na 12°Bx. Refraktometr je vhodny pro polni mereni a rychle urceni mnozstvi cukru / zralosti plodu. Pro presne mereni je hustomer vhodnejsi. Zdravim Josef Kos
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika