Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím zkušené kolegy

a omlouvám se, že asi opakuji věc, která se řešila. Starší pán, říkám mu učitel, mě nastačil ponaučit ve všem a tak v některých věcech tápu a řídím se citem. Snad si to vykládám správně. Ponaučte mě prosím.

Připravili jsme kvas a jeho kvalitu testovali namočením prstu a ochutnáním. Vše funguje. Jak jsem tady částečně zachytil, tak lze kvalitu kvasu posoudit i měřením cukru a to několika metodami.  Jestli tomu rozumím, tak hodnota cukru - hustota na začátku kvašení je X a na konci kvašení je Y.  Prozradtě mi prosím, jaké ty hodnoty mají být třeba u žita? Uveďte prosím i případné jiné kvasy - jablko, švestka a pod.

Děkuji začátečník, tč. bez učitele..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika