Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U vína je potřeba sledovat počáteční min. cukernatost (21 st.Kl.),aby procento alkoholu po vykvašení nekleslo pod stabilizujících 11 % alkoholu(proti octovatění a p.)U kvasu je dobré měřit moštoměrem záverečnou hodnotu.Nemá cenu vypálit kvas při 6 st.Kl.Tam je ještě hodně zbytkového cukru, který neprokvasil.Příčinou může být chlad, málo kvalitní ovoce a j.Jde skutečně jen o orientační údaj, který nevyjadřuje množství cukru na jednotku objemu či hmotnosti.  AB

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika