Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi trochu záleží na tom, z jakých jablek je mošt připraven. Receptury na kvasinkách píší, že na 10 litrů jablečného vína se použije 8 litrů moštu, 1,25 kg cukru (nebo 1,75, teď nevím) a zbytek do 10 litrů vody. Voda se přidává proto, aby se rozředily kyseliny.  Jsou-li jablka zralá a sladká, voda se přidávat nemusí a cukru stačí méně.  Ale nedostakem kyselin jablečný mošt trpí málokdy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika