Zahradni-rostlinky.cz - máte někdo nějakou zkušenost?



Stránky: 1,  2,  3   
host - 138.182 (?) 
13.6.2009 23:06, zobrazeno: 33758x

Ráda bych Vás poprosila o radu,

zda nemá někdo zkušenost se zásilkovým zahradnictvím zahradni-rostlinky.cz

Nikde jsem nenašla, že by se někdo o tomto zásilkovém zahradnictví zmínil.

Děkuji za jakoukoliv informaci.

Pusinová

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host - 7.10 (?), 14.6.2009 8:32

Se zásilkovým nakupováním mám hroznou zkušenost... nejednou jsem se nechala nalákat na Starkla... děs...rostliny muškátů bez kořenů... vyhozené peníze... cibule tulipánů poslal v prosinci... už nikdy v životě... řídím se tím, že co kupuji, chci vidět... nekupuji zajíce v pytli...

otrn

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 138.182 (?), 20.6.2009 23:39

Opravdu jste nikdo u této zásilkového zahradnictví nenakupoval?

Ani nikdo z Vašich přátel, známých? Našla jsem jejich stránku

zahradni-rostlinky.cz úplně náhodou a mají velice hezký sortiment, jsem myslela, že mi někdo poradíte...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 86.5 (?), 29.6.2009 8:24

... a neděláte si tady náhodou sami sobě reklamu? :-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 138.182 (?), 29.6.2009 22:07

...si děláte legraci? :)) Jakoupak reklamu? Na stránky tohoto zahradnictví jsem došla opravdu náhodou, ale jak to vidím, asi zůstanu jediná .

No ono to vlastně ani tak náhoda nebude, protože bloudím po internetových zahradnictvích docela často a letos jsem objednávala u zás. zahradnictví:

najmanova.cz, lukon-bulbs.cz, basik.cz, starkl.cz,  okrasne.rostliny.sweb.cz, denivky.com, koexflor.cz. O některých z těchto zmiňovaných existuje ale spousta diskusí, takže jsem měla alespoň nějaké informace předem. Máte-li zájem -  o své osobní zkušenosti s těmito fi se ráda podělím.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 250.68 (?), 23.6.2009 15:33

Bohužel s tímto zásilkovým zahradnictvím zkušenosti nemám. Ale objednávala jsem ze zahradnictví Jikl, mají slušný sortiment a co jsem chtěla, přišlo v pořádku.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 54.42 (?), 6.5.2016 15:32

Jikl? Nedoporučuji!
Měsíc objednaná zásilka, potvrzení na mailu. Dodnes nepřišla. Pred 14 dny volání, slíbil ze ti pošlou a stejně nic. Nedoporučuji. Telefony už nezvedají. Mail týden bez odezvy.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 91.90 (?), 25.5.2016 8:36
Ma zkusenost s www.jikl.cz Zadna informace o odeslani baliku kvetin, ktere byly predobjednane asi 3tydny. Po doruceni velice spatna kvalita rostlin, tenoucke, polamane. Po zasazeni a kveteni zjistena jina barva u 50ks a u 3/4 ks druhe barvy cca 15ks, po zaslani mailu s touto informaci zpetny neprijemny mail s napadanim, ze vsichni jini zakaznici meli vse v poradku atd... neuveritelne jednani, misto omluvy napadani. Ma toto clovek zapotrebi? Slusny zakaznik? Absolutne nedoporucuji. Pro me odstrasujici jednani se zakazniky. Takovyto prodejce nema na trhu co delat!!!
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
martinkr - (1) - 21.68 (?), 30.6.2009 22:44

Dobrý den, náhodou jsem zabrouzdala na diskuzní fórum... Jsme začínající firmou, proto o nás zřejmě nenajdete "zatím" recenze, někdy se začít musí :))  zásilky vyřizujeme cca do týdne či 14 dní podle sortimentu v objednávce - protože ne vše máme "skladem". Rozesíláme vždy pondělky max uterky aby zákazník převzal balík do víkendu... Osobně jsem taky kolikrát nakupovala u různých e-shopů a vím co jsou některé firmy schopny poslat za "trosky", tak to rozhodně nechci dělat a chápu Vaše obavy.... Tak jen pro info. S pozdravem Kratěnová

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 138.182 (?), 1.7.2009 0:54

Tak tomuhle se říká trefa do černého. A děkuji Vám za vyčerpávající odpověď.  Já si totiž myslím, že nejlepší reklamou pro zásilkové zahradnictví je spokojený zákazník, ten totiž své zkušenosti povykládá ostatním nebo napíše do diskusí. A já mám takhle alespoň poloviční jistotu, že nedostanu v balíku zapíchnuté suché větvičky - namísto chvojky (jak jsem četla praktiky zahradnictví Konvičkových z Tiché) nebo plesnivé chudinky trvalek (pro změnu zkušenost s fi Lukon Glads).Ikdyž musím ale přiznat, že jsem zkusila pár firem jen proto, že mne oslovily jejich internetové stránky a byla jsem nad míru spokojená.

Paní Kratěnová Vás velice zdravím a jistě si u Vás nějaké hezké kyti objednám.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3   
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika