Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, jekou trvalku bych mohla vysadit do své zahrady. jedná se o zadní část, ve které jsou ovocné stromy, V podstatě je před nimi travnatá plocha a ta se na jaře bude oddělovat plotem, protože mezi ovocnými stromy budou mít výběh slepice. Oplocení bude vysoké cca 1m a pravděpodobně z pletiva. Je to rovná asi 20m dlouhá stěna.

Chtěla bych to nějak oddělit, ať ze zahrady nekoukám na pletivo a na slepice, ale dát před to nějaké nižší trvalky, které udělají parádu, nebudou moc vysoké (20-30cm) pokvetou od května a nebudu je muset vytahovat. přemýšlěla jsem nad levandulemi, ale ty potřebují hlavně sucho a jelikož tam jsou ovocné stromy, tak se to bude zřejmě zalévat. Také jsem přemýšlela nad nějakými hostami, ale ty zase nekvetou. Ta strana je kolmo k jižní, takže by na ní skoro celý den dopadalo slunce. Z trvalek mám zkušenosti jen s tou levandulí. Prosím poradíte, poř. přidáte nějaké foto, jak to vypadá,,naživo"? Děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika