Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Toto je dobrá rada, to si musím pamatovat. V zahradnictví jsem vždycky jak urvaná ze řetězu, zahradu terpve budujeme, takže všecko je na prozatímních stanovištích. Ale zase mi to tam za rok dva povyroste a pak to přesadím na konečné místo pěkně narostené. A ulítávám na truhlíkovkách, ale po letošním létě jsem se zařekla, že už s tím musím přestat a zůstanu u muškátů a afrikánů.

Jinak mám oblíbené všecko, každý rok se soustředím tak nějak na něco. Jeden rok jsem dokupovala cibuloviny, tulipány, narcisy, modřence, ty miluju. Vysela jsem jich hromadu, pěkně se časem namnožily. Potom pivoňky, doplnit barevnou řadu k poděděným starým. Loni jsem třeba dokupovala lilie a klematisy. Lilie potěšily, i když některé teda méně (kvetly pěkně, ale malé rostliny i květy, tak květináčovky, ne záhonovky). Třeba to další rok bude lepší. Klematisy zase částečně pokosilo nějaké vadnutí, postříkala jsem je, zastavilo se to, uvidíme, jak další rok. Letos jsem si koupila ještě nějaké denivky a pár trav. A mám hodně jiřin.

Těžko mluvit o oblíbených, spíš mám nějaké neoblíbené, které se mi prostě nelíbí a tak je pěstovat nebudu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika