|
A co vaše višně?
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | < 6, 7, 8, 9, 10 >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PP. - Diamantový Zahrádkář (6491) - 9.135 (?), 27.6.2016 17:57
Taky začínám přemýšlet co s tou trochou višní, která zbyde po drozdoidech, udělám. Protože jsem hamoun, chtěl bych mít dvojí osoh. Plánuju naložení do rumu, po slití šťávy plody zasypat cukrem a uchovat jako náplň do mufínů.
Mám dotaz na výrobce griotky. Loni jsem naložil trochu vypeckovaných třešní do rumu - taky do pečiva. A přidal pár vyloupaných jader, na aroma myslel jsem. Jenže ono to zhořklo a to tak, že nepříjemně. Takže jádra nedávat. Nebo jinak?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mortimer - Stříbrný Zahrádkář (109) - 244.19 (?), 27.6.2016 20:48
pálenku dávam viac ako liter, aby fľaša bola celkom plná (asi 1,4L). Máte pravdu, je to sladké, ženy to majú radi, kamarát to pije zmiešané s ražnou.
Tiež robím aj orechový likér, je to ešte chutnejší ako z višní.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | < 6, 7, 8, 9, 10 >
|
|
|
|
|
|
|