Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přesně jak píše pán nade mnou, jen bych z toho nedělala úplně špičák ale spodní větve bych zakrátila na 20 nebo 30 cm, aby vznikl otočený deštník jako u povýsadbového řezu. 

Určitě velký kůl, pevnými úvazky k bambusu si zaškrtíte či poškodítě kmínek nebo se s tím budete muset hrozně crcat a opakovaně převazovat. Kůl na stranu protější proti budoucímu terminálu a ten přitáhnout. 

Na tříletý stromek - pokud máte jak předpokládám ptačku nebo semenáč, jestli má zastoupit ten starý velký strom - je docela malý, ale to může být právě tím minulým zastíněním. Určitě udělat zálevovou beztravnou misku kolem a pocukrovat cereritem, a zalévat a zalévat. 

Takže odpověď na dotaz, ano mělo by to jít, mít z toho stromek s terminálem. Jak tu psal tuším pan Hlavatý, terminál nemusí být nutně jen to ze špičky stromku, ale jeho funkci převezme nejvýše položená větev rostoucí směrem nahoru, když jí pomůžete udržet směr. 

Chválím taky že máte srovnané priority a nebál jste se radikálně fiknout starý strom. Často se snažíme vyhovět všem/zachránit všechno a pak se nedaří pořádně ani jednomu stromku. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika