Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Naroubovat můžete, ale neujme se to. 
Upřímně řečeno, vznášíte-li tento dotaz, mnoho zkušeností se štěpovaním patrně nemáte. Roubování třešní je náročnější než např. jabloní. Ani ne tak technikou jako termínem odběru roubů, volbou správné podnože, termínu a způsobu roubování.
   Třešeň můžete nejlépe naroubovat na planou třešeň - ptáčnici. Jestli ale nemáte rouby ještě nařezané a uschované, je šance na ujmutí malá.
   Osobně bych radil starou třešeň obětovat. Ty nové nejsou chuťově o nic horší a většinou lépe plodí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika