Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při sušení ovoce je třeba volit takový teplotní režim, aby se plody neroztékaly, ale současně aby nezačaly kvasit nebo plesnivět. V tom jsou nejlepší jablka, zejména kyselejší, která snesou sušení na radiátoru, na slunci i v průvanu. Horší je to se zralými hruškami a švestkami, které se mi bez elektrické sušičky usušit nepodařilo, třebaže jsem švestky vypeckoval a hrušky rozkrájel. Jak by se tvářily ryngle, nevím,  ale zralé zelené renklódy někdy pouštějí sladkou šťávu již při rozkrojení. Naopak dobře se suší letní Katinky, už tu o nich byla řeč.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika