Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zavařuji ryngle zelené a půlené bez pecky a musí se to ryche dělat a ihned zalít nálevem sklenici aby to nehnědlo a hlídat teplotu aby se to nerozvařilo. Sušit by to mělo jít podobně jako meruňky a tam platí. Sušit (přezrálé plody) rychle po rozpůlení hranou nahoru při vysoké teplotě 85°C a později jestě při vyšší a to z důvodu aby to bylo rychlé aby nezhnědly. Sušení je ukončeno, když po zmáčknutí nevytěká štáva a uvnitř nejsou syrové.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika