Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Zahradní domky.cz
Chatky, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR.
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma


Šťávy a sirupy > Výroba sirupu

Výroba sirupu


host - xxx.xxx.224.163 (?)
16.7.2013 19:11, počet návštěv: 3718
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dal by se z ovoce (např. rybízu) udělat sirup stejným způsobem jako z jitrocelu (Do sklenice střídáte vrstvu jitrocelu a cukru a necháte na teplém místě, dokud jitrocel nepustí šťávu)?

Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Šťáva u černeho rybízu zkysala - co s tím?1017.2.20191884
Jak rozdrtit jablka bez drvica5511.9.201835857
Nízkootáčkový odšťavňovač914.7.20173759
Konzervace moštu sorbabem68.11.20163052
Prekyseleni sirupu52.10.20161502
Jak odšťavnit hrušky?319.8.20161963
Domácí likér - množství alkoholu a kvašení114.1.20149590
Výroba sirupu116.7.20133719
Jak lisovat rakytník a jeřabinu47.10.201014831
Kaštany - lék46.10.20109656
Lis na ovoce - vyroba mostu/stavy 192.9.201037830
Další diskuze na téma Šťávy a sirupy najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování14.9.2019
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování13.9.2019
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování10.9.2019
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování10.9.2019
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování10.9.2019
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů