Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pre tých, koho to zaujíma, popíšem moje tohtoročne skúsenosti:

 - visne nalozene do rumu s pridavkom cukru pri izbovej teplote OK

 - ceresne nalozene rovnako ako visne mierne kvasia (napoj jemne picha na jazyku)

 - byliny nalozene vo vodke 40% (aj s pridavkm vody, kde sa - ak som pouzila susene byliny - varili a luhovali) OK

 - chutovo medunka, jitrocel, bez, levandule vyborna, salvej nepozivatelna

 - nalozeni plodu jako sipky, trnky OK

ALE - v momente, ked pridam k bylinym extraktom cukor, tak sa mi casom vytvara zrazenina (zakal, ktory klesa na dno). aj ked liker precedim cez filtracny papier, po case je tam zakal opat. chutovo to nevadi, len esteticky to vo flasi nevyzera dobre. Nemate niekto radu, co s tym?

adri

PS zaujimave, ze zakal sa absolutne netvori pri griotke z rumu a visni/ceresni... teraz ma napadlo, ze by obsah kyselin? ale v medunkovom likeri s pridavkom citronu/limetky sa zakal tvori tiez.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika