Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

 Pane Boštičko, byla by škoda, kdyby byl Váš příspěvek k tématu poslední, moc si Vašich rad cením. Třeba papriky jsem vysel letos přesně podle Vašich rad a některé rouby obalil mikrotenovými sáčky (třešně - výrazně lepší efek než bez sáčků, meruňky všechno špatné, jádroviny se ujaly všechny s i bez).
   Nijak jsem se neurazil a nechtěl bych, aby se Vás má slova dotkla. 
  Odpovím-li na nějaký problém, nikdy neuvedu, že mám pravdivost svého postupu v praxi ověřenou, na to jsem ze svého oboru opatrný, nýbrž, že mám dobrou zkušenost s tím a tím postupem. V tom vidím rozdíl. Ostatně má dobrá zkušnost neznamená, že věc nelze řešit jinak a lépe.
   Samozřejmě vše, k čemu se vyjadřuji v současnosti nedělám, na to skutečně času není. Studentské doby, kdy jsem vyráběl ovocná vína, neboť peněz bylo málo, příležitostí a chuti na večírky mnoho jsou dávno pryč. Éra uzení, kdy jsem měl v minulém režimu známou pacientku na jatkách je taky minulost. Ale ještě si to pamatuju.   Opakuji, že diskuzní fórum je o diskuzi. Kdyby měli všichni názor stejný a smělo se říkat jen to stoprocentně dokázané, fórum by brzy zaniklo.
    Těším se na další Vaše příspěvky, neboť jste-li laik, jak píšete, pak dvojnásob klobouk dolů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika