Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nemyslel jsem to jako ironii a taky už jsem zapomněl,   že to byl názor od Vás, Vaše hluboké znalosti v oboru jinak považuji téměř jako zákon. To myslím opravdu, bez stopy ironie.
   O šarce jsem v daném vláknu uvedl několik dostupných odkazů z nových monografií. M.j. o tom, že virus šarky byl v zygotách prokázán, ale sadbový materiál byl zdravý. Tedy snažil jsem se o jakž takž podložené informace. O  přenosu šarky semenem jsem se dočetl pouze od Vás. Je snad chybou, že bych si to chtěl přečíst - i při respektu k Vašim znalostem - i v jiném, sofistikovaném zdroji?
   V jenom s Vámi ale nesouhlasím. Diskuzní fórum není vědecké sympozium, je to o názorech, dojmech, poznatcích, tedy často i o nepravdách. Ke svým omnylům se hrdě hlásím, jako k té Solance, mnohé jsem odhalil právě tady.  Těžko, myslím,  někdo uvede v dizertační či bakalářské práci jako zdroj diskuzní fórum, to by mu oponent neuznal. A i kdyby, je mi to docela lhostejné. 
   Víte, tuto noc jsem m.j. trávil na operačním sále a případná má chyba či omyl   mohla mít fatální důsledky. Jestli ale zahrádkář vyseje pecku své šarkovité slivoně a podnož mu onemocní o rok dřív než od mšic, to jako takovou tragedii nevnímám.
    Trochu mi chybí názor na přenos šarky od ostatních diskutujících s odborným (na rozdíl ode mne) vzděláním v oboru - a že jich tu je...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika