Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane Vysloužile. V tomto případě je Vám opravdu málo známo, jak sám uvádíte. Uvedl jsem, že šarku lze přenést na potomstvo i semenem a na tom také trvám. Kde se toto píše účastníky diskuse asi nezajímá a pro Vás jsem opravdu neměl ještě čas to hledat. Podívejte se do novější literatury, nebo se někoho zeptejte a uvidíte, že mám pravdu. Dnes nevěříte a uplyne rok a budete to třeba zveřejňovat jako svoji myšlenku. Velice Vás obdivuji a to opravdu nemyslím ironicky. Onehdá jste uvedl, že se na svoji zahradu dostanete jedenkrát za týden až čtrnáct dnů. To tedy klobouk dolů, ošetřit tolik stromů, při řezu každou ránu zamazat, moštovat, vyrábět vína, kvas, pěstovat zeleninu atd. to je opravdu výkon a skoro i zázrak. Obdivuji rovněž Váš rozsah znalostí od vaření knedlíků přes hoblování, sváření, orbu, chemii, zahrádkaření sadařství atd. Toto jsou opravdu zkušenosti k nezaplacení. Zvláště cenné je to, že jste ochoten se o tyto poznatky rozdělit s námi ostatními.

Ovšem je nepěkné, když si v některých případech vymýšlíte a uvádíte nepravdy. Potom laik je nepravdivě informován a mohl by na Vaši chybnou radu doplatit. Například kdyby použil jako podnož pecku z napadeného stromu šarkou. Nebo kdyby použil pro nějakou další svoji písemnou práci Vaší slanou hrušku Solanku ze Slaného a další Vašě rady a odpovědi na které jsem Vás v jednu chvíli již upozornil. Proto prosím ironii stranou a presentujme zde pouze podložené informace.

           S pozdravem Milan Boštička

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika