Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Křížené tolerantní pološvestky (Čačanské, Stanley, Gabrovská aj) nejsou tak špatné, jak se často uvádí.
Zatímco pravé švestky sládnou ještě ne úplně vybarvené, a ve zralosti vydrží dlouho na stromě (pokud jsou zdravé), ty Čačanské napřed zmodrají, pak teprve začnou zrát a získávat chuť. Při přezrání zblátovatí. Trefíte-li se do optimální zralosti, jsou chutné. Pravým švestkám se ovšem nevyrovnají v kvasu a v povidlech, mají méně cukru.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika