Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě si dovolím malé srovnání se Špěndlíkem žlutým. Špendlík žlutý je skoro poloviční co do velikosti (jen odhadem od oka). Dle zabarvení mi mohl obsahovat více cukru a déle vydrží na stromě. Chuť na konzum je ale mnohem lepší u Špendlíku katalonského (sladká dužnina a jemné třísloviny ve slupce)  Do bečky se mi tedy jeví jako vhodnější žlutý, zatímco na komzum jednoznačně Katalonský. Mé hodnocení může být zkresleno kvalitou plodů dle stáří stromů. Katalonský asi 10-leté stromy, zatímco Žlutý první plody na 3-letých stromech. Obě odrůdy podobná nadmořská výška, ale jiná lokalita.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika