Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak dopadly velkoplodé myrobalány letos? Trochu koketuju s myšlenkou jejich budoucího pálení (mají-li více cukru), teda až si je seženu a vyrostou - sám jsem byl vždy proti, ale když už z různých zdrojů slyším, že palíli s obyč myrobalánů u cesty a světe div se, slivka byla dobrá... Navíc tady na horách by se mohly stát každoroční jistotou...

Pokud je jejich chuť opravdu aromatičtější, cukru více a přimíchám k nim i nějakou tu švestičku, nemuselo by to být špatné...

Má někdo zkušenosti? Jak se jeví u pana Zavřela, který je má pravděpodobně nejdelší dobu?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika