Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Povidla se z durancií vyrobit dají, klasickou cestou. Rozvařit v kotli a přecedit přes síto na plevy. Dnes ale doma vyrábíme povidla jednodušeji jinak -  z vypeckovaných plodů s cukrem a octem.
Předsušené vypeckovávám při sušení třešně. I to jde ztuha. Durancie jsem nezkoušel. Dobře si neumím představit jak by se pecka dužiny pustila a kolik by z plodu zbylo. Zralé durancie mi totiž přijdou jako slupka, hodně sladké šťávy a trocha dužiny na pecce. Ale chuť může být zajímavá.
   I tak mám za to, že pro přímý konzum a do kochyně není Durancie ideální slivoní.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika