Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jemnost či drsnost slivovice závisí na mnoha faktorech, odrůda švestky není jediný a možná ane ne ten nejdůležitější. Jak by chutnala slivovice z durancií bez pecek nevím, myslím, že by byla škoda je odstraňovat. Roli jistě hraje i fakt, že zralé durancie jsou velmi sladké a aromatické. Trpkost destilátu nezpůsobují pecky, dobrá duranciovice je toho důkazem. 
  Nakolik je amygdalin či etylkarbamát škodlivý, je těžko odpovědět. Každopádně nejškodlivější látkou ve slivovici je bezpochyby alkohol.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika