Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Beriem na vedomie názor že pálenka z duranzií nie je jemnejšia ako iné slivovice. Môj pocit je taký, že destilát z duranzií je jemnejší ako napríklad z Gabrovskej či Čačanskej. Poznám ľudí, ktorí majú ten istý pocit. Ale rozhodne sa nehádam.Možno časom zmením názor. Špecifická aróma slivovice z duranzií mi je príjemná. Je to špecifikum tejto odrody? Ako by chutila slivovica z duranzií ak by sa pred destiláciou odstránili všetky kôstky? Aká by bola, ak by sa použili ien jadrá z kôstok? Ako je to s Amygdalinom? Neprejde pri destilácii do destilátu? Nehrozí pri destilácii čistých jadier (jadrá bez škrupiny) vyššia koncentrácia Amygdalinu v pálenke? Mal som možnosť ochutnať slivovicu z odrody Stanley ktorej kvas bol destilovaný s celými kôstkami (asi 30%). Slivovica to bola veľmi dobrá, ale chuť bola trochu drevitá a trpká. Aróma a chuť z duranzií je niekde úplne inde. Rôznym ľuďom pripomína rôzne veci.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika