Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Laik může přečíst stohy odborných článků, shlédnout desítky instruktážních videjí a stejně nebude o moc chytřejší.Nejlíp udělá když poprosí někoho z blízkého okolí...

Že někdo z blízkého okolí během ostříhání zasazeného stromku podrobně a názorně vysvětlí zákonitosti růstu a plodnosti, je možné jen teoreticky.  Dobře napsanou příručku s obrázky a kvalitní instruktážnín video považuji za lepší. U autora knížky a videa je taky jakž takž záruka, že problematice skutečně rozumí.
   Akademické dohady, jestli stříhat stromek narašený nebo nenarašený jsou o ničem, když nevíte, proč se vlastně stříhá. Plno lidí po výsadbě stromky nestříhá vůbec nebo špatně. Teorie je šedivá, ale bez ní to nejde. V dnešní době si - zejména mladí - zvykli nic nestudovat a jen hledat instatní informace. Zamlada nám učitelé říkali: "Nemusíš všechno vědět, ale musíš vědět, kde to najdeš" Dnes tuto myšlenku rozvinuli: "Nemusíš vědět nic, všechno ví gůgl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika