Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vím, že jste na průtahové destiláty odborník. A já sotva teoreticky vím, že tento způsob existuje. Jestli se nepletu tak se jedná o vysokoprocentní líh + velmi dlouhá doba macerace?

Neodvážím se tedy spekulovat nakolik to funguje v kvasu, kde se nám podařilo přídavkem cukru zvednou lihovitost pouze o 2% a macerace probíhá "pouhých" 5 týdnů. Rád bych se zbavil té dlouho tradované "pověry" že přídavek cukru znehodnotí/naředí aroma. Potřeboval bych k tomu ale senzorický důkaz.

Nicméně odpověď na původní otázku by měla vyřešit co s tímto kvasem. Mohl bych si z toho tedy Rosťa odnést to, že do výše zmíněných 100l kvasu mělo přijít 4kg cukru a pokud byly švestky po chuti kvalitní, je pravděpodobnost, že bude dobrá i pálenka?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika