Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za reakci,

ranka je na čtyřletém dřevě a takto pěkně otevřít se stihla za jeden rok(minulý rok jen malý náznak). Zatím je cca 2-3cm široká a jelikož je kosterní, tak se ani zahnův řez nedá udělat, ale věřím, že by to zvládla. Asi na tom čištění nástrojů něco bude. Roční krásný silný letorost přeroubované slivoně též vzorově prasklý (tehdy jsem to přikládal deštivému období po suchu).

Ano ano s tou wapkou jsem se nechal trochu unést. Jak jsem viděl na videu, jak fešák vzorně rýžákem čistí větev před přeroubováním, tak jsem holt ten zališejníkovaný strom vzal z gruntu.

AHA další myšlenkový pochod, na mladé jabloni jsem část nevzhledných nádorů odřezal... to jsem možná infekci též tak jaksi rozmetastázoval.

Aprop. kdosi tady hanil šedý stromový balzám v zeleném pouzdře, že mládé výhony či rouby spálí, ale opačně na vzrostlejším dřevě se mi zdálo, že se na meruňkách rána pěkně zacelila. Že balzám neměl jen krycí funkci, ale že pomohl přeléčení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika