Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak to jdu pohladit naši kočku smiley.

Zpočátku si taky zkoušela brousit drápky o stromečky, ale nějak se nám podařilo jí to vysvětlit. Má strašně nerada syčení. Takže když jsem byl na zahrádce a kočka přišla zvědavě za mnou, natáhla se na stromek a vystrčila drápky, následovalo dlouhé vzteklé "ššššššššššššš". Stáhla se a tázavě se mna mě podívala: "To myslíš vážně?" a zkusmo natáhla jednu packu ke stromku. "Ššššššššššššš!" - povídám já. Packu zase stáhla, uraženě se na mě podívala a odešla pryč. Za chvilku přišla, přilísla se a byli jsme domluveni. Kobereček před vchodem je na cucky, pár dalších věcí jsem neuhlídal, ale stromky jsou tabu.

Jinak kočky si nebrousí drápky jen tak z kratochvíle, kdyby to nedělaly, tak by jí drápky přerůstaly. Dají se jim jemně ostříhat špičky, ale to pak po kočkách nesmíte chtít, aby chytaly myši. Trochu pomůže starý koberec někde bokem v kůlně, většinou si ho najde a vyřádí se tam.

Ale souhlasím s Vaší logikou, že když budou stromky hůře přístupné, nebude si jich tak všímat. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika