Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To ano, ale už jsem udělal přípravy :-D Mám pokusný záhonek 2,5*2,5m. Dookola mám 30cm do země zapuštěné žulové desky 3cm tloušky a pod celým záhonkem mám svařované pletivo, oko 1*1cm. Celý záhonek obehnán 1 m vysokým plůtkem proti srnčí a kočkám (vypadá strašně, ale na funkci to snad nebude mít vliv :-D). Dalo to sakramentskou fušku vykopat všechnu tu hlínu a nakonec jsem to odležel s dost vysokými teplotami, ale... všechny stromečky k roubování jablůněk, hrušek, muchovníku, jedlých kaštanů, myrobalánu, moruší a dřínu už snad budou v bezpečí!!! Už jsem nakoupil pletivo, ze kterého v zimě budu dělat koše 50*50*25cm pro výsadbu. Bez nich ani ránu!!! Už teď je vidět, jak se kolem košů všiváci dobývají k mým broskvoním. No jak dopadne muj Burlat a Delikates bez košů se neodvažuji ani domyslit. Slivoně ani tak ne, ale jabloně se mi zdá, že hryzce až magicky přitahují.

A ještě jedna dobrá zpráva na závěr - našel jsem na zahradě mrtvého krtka, asi infarkt? Teď na podzim ryl abnormálně, tak nevím jestli necítil tuhou zimu, snad mu chodbičkama nepřijde na pohřeb celá rodina i s bratrancem hryzcem!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika