Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Syntetické pyretroidy ani přírodní pyritriny by se v ovocných výsadbách neměly používat, protože hubí i predátory škodlivého hmyzu. Jsou to třeba slunéčka sedmitečná, zlatoočka, pestřenky a řada dalších.
V ovocných velkovýsadbách se už nepoužívají více jak 20 let a také to pěstitelům zařazených do SISPO tento systém nedovoluje.

Co se týče glyphosátů a jejich karcinogenních účinků, o tom toho příliš nevím. Pracoval jsem s nimi hned od počátku 90.let a toto téma se objevilo až v posledních letech.
Monsanto byla sice mocná firma, ale...
Ale v tom případě, proč měl třeba Roundup Bioaktiv povolení k aplikaci na břehové porosty? Nebo mají glyphosáty povolení k předsklizňovým aplikacím v řepce a obilovinách k usměrnění jednotného dozrávání porostů a případné likvidaci vytrvalých plevelů. Pokud by ty karcinogenní účinky byly prokázány, tak by povolení k předsklizňovým aplikacím asi nebylo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika