Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vzhledem k tomu, že banánové plantáže se do doby sklízení plodů (nezralých) stříkají celkem 27 krát, ananas netuším, asi nejlepší by bylo založit plantáž konopí. Bohužel se kvalitní odrůdy prý špatně schání a navíc sklizeň bývá problematická - asistence bezpečnostních složek.

Co se týče původního zadání vlákna - odrůdy pro sušení opravdu nevím, ale u mne v nehostinných krajích cca 550 mnm, bez jakékoli chem. ochrany se naprosto nejlépe osvědčila Katinka a zkouším Hanitu.

Veškeré propagované hity poslední doby od JOJO, přes Tophit, Toptaste a podobné se u mne neosvědčily a dle i ostatních příspěvků na tomto fóru se u podobných novinek převážně jedná hlavně o výdělek šlechtitelských firem, které si tyto novinky registrují.

U mnoha nově vyšlechtěných odrůd všech ovocných druhů se, po třeba delším čase projeví jejich záporné vlastnosti ale licenční poplatek je již zaplacen a tak to nevadí.

Osobně jsem zastáncem starších a hlavně regionálních odrůd, což naprosto neznamená, že se bráním novinkám, ba naopak rád vysévám různá semena ovoce, možná se něco podaří.

Věřím v to, že než sad 500 stromů stejného druhu, nebo i odrůdy, je podstatně lepší utvořit sad s co nejvyšší druhovou rozmanitostí a po cca 5ti až 10ti letech ty stromy,. které nefungují nahradit něčím novým. Pokrok se totiž nedá ničím zastavit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika