Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vlaška a ostatní odrůdy pravé domácí švestky zrají v září, prakticky do Sv.Václava. Na pálení nepotřebujete dlouhé období sklizně, na povidlové buchty také ne. Netahejte sem historii, když nebylo čerstvé použilo se jiné nebo konzrvované (povidla, sušené, kompot ve skle,...). Jenže v dnešní době jsme zhýčkaní čerstvým ovocem milý 147.46. A proč mít švestku v listopadu z dovozu, když by se našla v našich končinách odrůda, která bude zrát v říjnu, bude tvořit cukry i při teplotách kolem 6-12°C (kdy Chrudimská shazuje listí).

Takže pro mne za mne si shazujte každý pokus něco zlepšit a nakonec skončíme s tím, že nebudeme pěstovat domácí ovoce, protože to z dovozu je bohužel jediné ekonomicky zajímavé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika