Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ted jsem delal lekvár, slivky samozrejme vypeckovat, červivé vyhodit, potom varit kolik to jde, ja taek hodinu, potom na druhý den chvíli, na trtí den taky i na štvrtý, cukr podle chuti,.Mel jsem hodne slivek a tak jsem je dal takto do hrnce a varil každý den kvuli tomu aby se neskazili a za asi týden takového varení krátkeho se mi udelali povidla, musíse porád míchat a varit na slabém ohni, slivka Hanita, Stanley,ale i z ringlot jsem delal. Takové husté povidla jsou pomerne odolné vuči plesni ale do sklenic jsem je dával horké, pro jistotu. a když je budete varit, tak po varení za horka nezakrývejte hrnec poklopem nebo se na vrchu hrnce udelá pleseň,zakrýt mužete až po uplnem vychlezení hrnce.-

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika