Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Švestky se rozemelou strojkem na maso na hrubém kolečku, rozvaří a odpařují v hlubokém kastrole na plotně - klasickém sporáku na dřevo, na kraji plotny do zhoustnutí, třeba postupně dva dny. Kořeníme jen malým kouskem skořice. Před dovařením ochutnáme a doladíme cukrem. Odrůdu speciální nemáme, vaříme co je k dispozici. Řekl bych, že na povidla se dají použít jakékoliv švestky a nejen švestky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika