Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já se snad nakonec budu na tu AZURU docela těšit. Plody sice prostě nezesládnou a nezesládnou, a na Vysočině by mě hnali, jelikož pro ně není dost sladká ani Hanita, jenomže ona ta kyselost není kyselostí nezralého ovoce, ale jaksi "geneticky zakódovaná" kyselost. Jsou to takové pěkné švestky s pevnou dužninou a jakousi "citrónovou" kyselostí uvnitř. Zajímavá chuťovka pro fajnšmekry, nebo jenom z nouze ctnost? Opravdu svěží ovoce. Potěšující je i fakt, že v plodech nejsou obaleči, přitom je jich letos požehnaně. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika