Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Základní věcí je, že to co jste nakreslil neplní žádnou z funkcí. Při zasychání nepoužívaného pahýlu rostlina v pletivech co nejblíže povrchu ukládá ochranné pryskyřičnaté látky (což my imitujeme či podporujeme balzámy).

Pokud by majitel stromku po mně chtěl za každou cenu (on si platí) provést korekci, pak bych řezal především za účelem odvodnění rozštěpu. Tedy uřízl bych ty dva díly ze čtyř nad místem rozdělení rozštěpu a pod snad dosud vitální lenticelou. Abych zabránil dalšímu poklesu okraje vitální kůry, musím zajistit aby něco táhlo mízu nahoru a proto červené dvojčáry naznačují umístění roubů (sedélkováním nebo na kozí nožku). Jinak bude pokračovat slivoň v ústupu až k dosud vitálním větvičkám (proto nevyvětvovat ale radši přerobovat).

2/4 co je mezi nimi meruňkový štěp pouze nasytím octem nebo fungicidním balzámem. Z hlediska statiky je potřeba na to nesahat a dát zejména pozor na již vytvořené okraje závalu. Žlutá šipka ukazuje kritické místo - tam obzvláště pozor.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika