Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. Pokud nemá stromek obrost, nejde o čtvrkmen, ale o špičák. Pokud jste platil za čtvrtkem, natáhli Vás - špičák by měl být levnější. Požadovaný tvar si zapěstujete sám po rozvětvení stromku. Přečtěte si aspoň základní příručku, jsou jich plná knihkupectví/antikvariáty, často i web (pdf). Obrázky jsou ilustrativnější než prostý text.

V zásadě střih provést na jaře. Zastřihnout přibližně o 1/3 (podle míry poškození kořenů - malé kořeny = výrazný střih). V průběhu roku zakracovat boční obrost až do výše požadované korunky. V červenci odstranit boční obrost úplně. Na jaře následujícího roku, v době rašení, provedete zastřižení k zapěstování korunky - terminál delší o +-10cm, boční 3-4 větve hezky rozmístěné do všech stran zakrátíte tak, aby poslední pupeny byly vně a současně na stejné "pomyslné vodorovné hladině". Zamazat rány.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika