Pan Kamiš jí má z Lednice. Ještě Panu Petrovi z Pardubic: Myrobalán není na jídlo špatná věc, jestli vypadá jako na obrázku a dá se jíst ze stromu tři týdny, budu ho mít na zahradě raději než meruňku. Těch si pár dovezu z Moravy a zpracuji je se Zorkou, navíc jestli si jí nevšímá pilatka, pro mě, kterému tato bez ošetření sežere totálně všechny blumy, švestky. Když pracujete někde blízko domova, není problém se do zahrady dostat denně, ale když jezdíte domů na víkend a nestihnete postřik tak akorát, budete mít aspoň Zorku. A když to vyjde, přidáte k nim do hmoty nějaké vyzrálé a voňavé meruňky z Moravy, uděláte dětem spoustu jamu nebo marmelády. Kolik stojí stromek nevím, asi nikdo Mičurinovy myrobalány nedělá, ale zkoušel jsme pana Kamiše, má od čtenářů Zahrádkáře stovky dopisů a e-mailů.