Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den Palo, tak to s Vámi nesouhlasím. V krmítkách, ale i u nich, na lojových koulích to máme strakami a sojkami přímo obležené. Naopak vyhánějí všechny ty ostatní malé ptáčky. Sojka - potravu si vyhledává na stromech i na zemi. Živí se především stravou rostlinnou hlavně žaludy a bukvicemi, ale i lískovými ořechy, obilím, různými bobulemi, semeny, ostružinami, jeřabinami atd. Živočišná strava se skládá hlavně z mladých ptáků, vajec, myší, hlemýžďů, ještěrek ale i malých nejedovatých hadů.
Straka – má velice různorodý jídelníček. V podstatě je schopná se živit vším včetně odpadků. V přírodě je její potravou většinou různý hmyz, měkkýši, drobní obratlovci, ale i větší mršiny. Rostlinnou stravu tvoří hlavně semena a různé plody. Při sběru potravy se velmi často prochází po zemi, ale sbírá potravu i na stromech.Vybírá z hnízd nejen vejce, ale i mláďata, a to je důvod, proč bývá označována za škodnou. Marcela

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika