Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano o této odrudě se vedou čím dál tím zasvěcenější diskuze, v závislosti, jak přibývá u malopěstitelu.Přibývá taky jakési vystřizlivění z euforie, která nabývala v dobách, kdy tyto odrudy nebyly na trhu.

Letošní rok oproti loňskému nabídl větší sumu teplot pro zdárnější, lepší úrody čehokoli(i když červenec propršel).Hlavně podzim se vydařil.Proto si myslím, že v dalších letech, pokud globální oteplování nenabyde větších rozměru, těžko lepší kvalita ovoce příjde.

Tophit letos dozrával, a stále dozrává na stromech, ale už toho moc nepobere.Bude to ale dobrá odruda na uskladnění, jak bylo uvedeno v jednom časopise.Je málo šťavnatá, pevné konzistence, proto taky méně trpí monilii.Mám dva recepty na uskladnění bez zavařování, bez zmrazení-v dalších létech, až bude více ovoce vyzkouším.Je to opravdu jen sladce navinulá, málo aromatická odruda s velkými plody, velmi vhodná na uskladnění, kde snad může dojít k lepšímu aroma.

rostislavik

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika