Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Záleží taky, kdy chcete plody konzumovat.Doba sklizně včasných odrůd od pozdně dozrávajících je dvaapůl měsíce, i tři, a odrůd je mnoho, záleží na Vás.

Když je stromek nakažen šarkou, a je následně vyklučen, zeminu vyměňte, přidejte kompost, nebo statkové hnojivo, nechte místo přes zimu ladem, a na jaře sázejte.Nemoc šarky nevydrží tak dlouho v zemi.Zpravidla zaniká, když odumřou kořeny, které byly nakaženy.Nemoc přetrvává jen v živých tkáních.

Váš stromek se mohl nakazit vícero způsoby.Například když hned po vykopání starého stromku byl zasazen nový na stejné místo.Většinou virozu přenášejí mšice, možná nákaza je přenos infikovanými rouby.Včely nemoc nepřenášejí.Takže jsou vhodné postřiky proti přezimujícím škůdcům, proti mšicím.

Snad ještě dobrá rada na závěr-Jojo nekupujte, jsou jiné, mnohem lepší odrudy.Snad se hodí tam, kde je velká pravděpodobnost nákazy šarkou.

rostislavik

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika