Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Top Hitu máme jeden strom starý asi pět let, který plodí. Loni jsme zasadili další koupený stromek na podnoži Julien, ten téměř neroste, u nás jsou dva suché roky po sobě, této podnoži to moc nevyhovuje. Máme omezenou možnost zálivky (tahat kýble vody do kopce). Ten možná odejde. Letos jjme zasadili další strom, který jsem naroubovala na odkopek myrobalánu.

Zatím Top Hit vždy dozrál, u nás dozrává v září. Některým členům rodiny plody chutnají, sama mám jiné oblíbené švestky. Plody jsou poměrně velké, dobře se sbírají. Loni jsme z asi stovky plodů na stromku sklidili slovy tři. Ostatní shnilo monilií po několika deštích na podzim. V předchozím roce a letos nebylo hnití plodů tak velké.

Na povidla zatím používám drobné plody Domácí švestky.Jsou z nich nejlepší. Top Hit u nás dozrává před Prezentou. Letos u nás velmi pozdě dozrávala drobotina Domácí švestky, strom byl přeplozený, což opožďuje zrání. J.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika