Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Že je z Domácí švestky - pokud netrpí šarkou - výborná, možná asi nejlepší slivovice, je bez diskuzí. Sám jsem slivovici ze samotných Gabrovských nikdy nepálil, ale s čistým svědomím si troufnu říci, že pokud někomu slivovice z jakýchkoli švestek voní po hovnech, tak prostě neumí správně založit a vést kvas. A jestli to má několikrát ověřeno, tak se to holt ještě nenaučil. Můžeme se bavit o menší výtěžnosti nebo slabším aromatu. Ale pachutě a smrady, pokud nejsou ve švestce (a že Gabrovská chutná sakra dobře), nemůžou být v dobrém kvasu ani ve slivovici. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika