Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, dělám to taky, i když je to protivná práce. Pecková chuť do slivovice patří (do meruňkovice ne).  Na druhé straně tu na fóru jsou diskutéři, kteří propagují vypeckování švestek při zakládání kvasu. Tvrdí, že destilát z kvasu bez pecek je lepší. Já si to nemyslím, soudím, že oni spíš prodávají ten odpeckovač. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika