Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rekl bych, ze svestkovy destilat je dobry ze vsech polosvestek a nekterych odrud ryngli.Pokud je zalozen kvas ze zralych plodu a je dobre vypalene, tak svestkovy destilat poznate a je celkem chutny.U destilatu z polosvestek mi vzdycky chybela ta mandlova chut, chut pecek, proste hodne sladkeho masa na malou pecku. Tak jsem vzal a cca 10 procent pecek jsem podrtil a pridal do kvasu. Chut destilatu se rapidne zmenila k dobremu. Ano... prava svestka to neni, ani durancie, ale kolik lidi to dnes pozna?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika