Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro p. Vydru: Výhonky pravděpodobně vymrznou. Přidejte proto pod výhon ještě jedno očko. Pokud nebude rychlý nástup zimy a zakryjete-li mladý výhonek papírem, může přezimovat.

Pro p. 56.75: Podnož musí být dobře zalévaná a dobře zakořeněná, ne vyschlá. Afinita podnože a štěpu by měla být odzkoušená. Použijte Forkertovo očkování s odkrytým pupenem a očkujte v místě s průměrem kmínku 8-12 mm. Na očku dole udělejte zářez (viz literatura). Je to místo, ve kterém začínají očka srůstat. Odvázat očko můžete až po vyrašení výhonu.

Po roubování překryjte roub mikroténovým sáčkem asi na 3 týdny. Roub proto nemusí být zavoskovaný (riziko špatného vosku). Roub by měl mít 3-7 oček, ne více. Jádroviny snesou dobře i delší roub, silnější podnož, roubování v ruce, zavázaný pupen i nezakrytý roub. Peckoviny to nemají v oblibě. Zkušenější štepař peckovin si však může dovolit i nestandardní postupy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika