Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nechci se tady navážet do renomovaných školkařů, ale jsem přesvědčen o tom, že skutečná   kvalita výsadby závisí na výšeuvedené "přehlížitelské činnosti ÚKZÚZ"  jen pramálo.

Je celkem známá skutečnost, že v jedné školce na Hané distribuovali "uznanou sadbu" slivoní, která měla drobou vadu - šarku. Bavil jsem se s jedním pracovníkem ÚKZÚZ, jak je něco takového možné. Je.  Státní kontrola projde porosty 2x za sezonu a chorobu lze zamaskovat tak, že rostlinám dá trochu víc dusíkatého hnojiva. Jistě ale uznáte, že taková státní kontrola je k ničemu.

Letos na jaře jsem kupoval nějaké novinky, jabloně, ze dvou školek - zásilkově. Byl jsem šokován úrovní, jak byly výpěstky obou školek značeny - k označení byly použity štítky, které byly na líci potištěny, to celé bylo poškrtáno a z rubové strany označena rukou odrůda, uváděním podnože a zdravotního stavu se nikdo neobtěžoval... Podotýkám, šlo o dvě zavedené školky a požadovaných údajů jsem se dočkal, až když jsem pohrozil, že fotografie štítků zašlu na ÚKZUZ.

Myslím, že pokud jde o státní kontrolu, je zde stále co dohánět!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika