Had na zahradě

host - 210.196 (?) 
28.4.2012 15:41

Mám jazierko a vňom koi kapre - teda ešte včera som mal, poradte prosím ako tú užovku vyhnať niekde inde...

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 248.7 (?), 9.1.2011 5:23

Užovky obojkové nic nedělají, a šlápnout se vám na ni těžko podaří, jsou ostražité a jak ucítí kroky, utíkají. Je přehnané bát se o děti kvůli užovce. Je to neškodný tvor. To by se člověk musel bát už všeho... dříve děti pobíhaly pořád venku v přírodě, kde bylo hadů habaděj, dnes se jeden objeví v zahradě a už jsou zde obavy... nesmí se to tak přehánět s tím strachem ze všeho!

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 214.160 (?), 9.1.2011 15:58

tak ja jsem ale jineho nazoru.,. no ja mela skrabanec na prstu od zubu..a muzu ric, ze prst byl otekly a modry..ale na druhy den mi klesnul otok a barevne jeste byl poznat.. a od te doby se take desim, kdyz uvidim jen na komunikaci nekolik domu od nas, tak si rikam... snad to pujde na jinou stranu... no hold--- had je proste neco ceho se kazdy normalni clovek lekne na potkani, protoze v tom momente, co to kolem vas proleti si ted nevybavite, co to je za druh a zda je to jedovate ci ne.. proste rychle uskocite... no nekteri lide maji hady doma a jeste si stim hrajou.. obdivuji jejich odvahu,, ale ja radeji stranou.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz