Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odpalovat petardy kvůli zaplašení vysoké mi přijde jako nesmysl, silně pochybuji, že by si to ta zvěř zapamatovala a odpalovat petardy každý týden by se mi tedy rozhodně nechtělo - jsme docela rádi, že je tam klid a představa, že by takto plašili srnčí všichni postižení v okolí - no to se rovnou můžeme odstěhovat na střelnici. CD pověšená nad růžemi zatím vypadá, že mají smysl, nic okousaného jsme zatím nenalezli. Uvidíme jak to bude dále - zatím to funguje 4 týdny bez problémů, jen ta estetika trochu kulhá. Možná by šel použít nějaký elektrický plašič (rámusič) spínaný pohybovým čidlem, nejsem si ale vůbec jist, co by na to říkali sousedé, kdyby je to v noci vzbudilo. Další možná varianty je elektrický ohradník.

Kytky máme okolo chalupy proto, aby se nám to tam líbilo (a také okolojdoucím) a nechceme je proto schovávat za nějaké ploty, navíc do horské krajiny se ploty (ani živé) moc nehodí a nikdo v okolí je tam nemá. Pěstovat ovšen kvůli tomu jen "nejedlé" či jedovaté kytky tedy nechceme také.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika