Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Můj boj s krtky mě stál hromadu peněz i času a vyzkoušel jsem téměř všechno.Petardy, větrné plašiče, zapálenou síru jejíž dým jsem hnal do krtčích nor nejprve dmychadlem a nakonec kompresorem, elektronické odpuzovače ať už fotovoltanické nebo na baterky, gely a otrávené návnady, nic nepomohlo.

Jsou to jen vyhozené peníze a firmy které nabízejí produkty proti krtkům z nás mají dojné krávy, protože nic z toho nefunguje a oni mají ohromné zisky pochopte, že jejich zájmem není krtka zlikvidovat, ale prodávat své produkty, kdyby to fungovalo komu to potom prodají?

V zoufalství jsem nacoufal s "dvoutaktem"ke krtinci a na výfuk připojil hadici tu utěsnil do díry a přidal plyn i se sytičem.Nechal jsem to klápat čtvrthodiny, musím říct, že to pomohlo asi na tři dny, stejně skeptický jsem i k propanbutanu.

Jsou jen dva možné způsoby jak se zbavit krtka.

Za prvé je to jeho odchyt, což vás bude stát obrovskou spoustu času a nervů, neboť se zdá, že i když ho odlovíte stačí se rodit další, ale tento způsob nocméně opravdu funguje.

Druhá možnost je, se zamyslet proč vlastně krtek na vašem pozemku je.

Krtek je u vás z toho důvodu, že má na vašem pozemku dostatek potravy.Živý se prakticky jen žížalou, kdo tvrdí, že z nouze i jiným hmyzem, nemá pravdu.Krtek prolézá denně své chodbičky a samozřejmě si buduje nové.Živí se žížalami a dokonce si dělá zásoby na horší časy a na zimu a to tak, že žížalu lehce kousne přesně do stanoveného místa a tahle žížala sice příjmá potravu z hlíny, ale nepohybuje se, proto nemá krtek zájem o jinou stravu.Dokáže si zajistit dostatek žížal.

Tak, že chcete li se zbavit krtka musíte se zbavit žížal na svém pozemku.A v tomhle už vám radit nemůžu, protože by mě napadli všichni ekologové, zemědělci,botanici a přírodovědci z celé evropy, musíte na to přijít sami, jak otrávit půdu žížalám, ale ne sobě a nezapomeňte taky na to, že žížaly mají rády hnúj a pěkně obohacenou půdu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika