Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevim, cim pesne hubit svilusky na zahrade, jsou na to nektere pripravky ze skupiny akaricidu, protoze sviluska patri mezi roztoce, ale mam celkem rozsahle zkusenosti se zmirnovanim postipani, protoze jsme tim dost trpeli, kdyz jsme bydleli v Roztokach u Prahy.

Vetsina tamnich lidi si kvuli ni bere dovolenou prave v srpnu a zari. Roztoc mizi, jakmile opada listi z ovocnych stromu, vyhnete se, pokud muzete, pobytu pod ovocnymi stromy v dobu, kdy radi.

Kozni lekarka mi doporucila osprchovat se po navratu ze zahrady a na zavrtane potvory pouzit Jacutine gel, ktery mi napsala, na svedici pupence pouzit pak ke zmirneni svedivosti tekuty pudr nebo Fenistil gel.

Pro psy pak na roztoce funguje Neostomosan - pozor na jeho redeni, redi se to v setinovych koncentracich, pes se v tom vykoupe, a pak preventivne pouzit pipetu spot onu za krk Duowin.

Toto mam osvedceno a zafungovalo to. Je treba tim neostomosanem, pripadne Arpalitem nebo Biokillem vystrikat i mista, kde pes lezi nebo se pohybuje doma.

Prestoze sviluska neni nic prijemneho, lze ji prezit a s opadem listi odezni, to je jedine potesujici na teto neprijemnosti.

Dana Bočková

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika